Hvordan ta vare på en Damiana plante

November 9

Damiana (Turnera diffusa) er en 3 - til 6-foot-tall blomstrende busk som har en lang historie av harvest for medisinsk bruk. Mayaene inntatt tradisjonelt bladene for økt seksuell vigor. I moderne tid har anlegget fortsatt rykte som et afrodisiakum som en naturlig antidepressant og intestinal tonic. Mange mennesker, men nyte bare den naturlige skjønnheten i utendørs landskapsarbeid. Det er en relativt lett plante å omsorg for. Aldri bruk denne for medisinske formål uten først å konsultere lege.

Instruksjoner

•Hold din damiana plante innendørs eller i et drivhus sin første vinteren. Selv om damiana er angivelig hardfør USDA sonen 9, er unge planter utsatt for frost skade. Du kan ønske å bruke en voksen light når overvintring innendørs slik at damiana anlegget mottar nok sol å etterligne Bjørnens tropiske.

•Transplant din damiana plante i godt drenert jord i et solrikt sted etter faren for frost. Selv om damiana kan trives i jordsmonn, foretrekker det sand eller clayish jord. Hvis din jord er ifølge sin natur rik, bland sand i planting webområdet før transplanting damiana i hagen din. Under transplantasjon, ikke mye forstyrr røttene når du fjerner anlegget fra beholderen. Vann fritt etter å sette anlegget i bakken.

•Et din damiana plante alle dagene eller når de omkringliggende jord er tørr, hva som kommer først. Anlegget krever mer vann sommeren og mindre om vinteren. Hold et øye på jord fuktighet å avgjøre en vanlig vanning rutine for ditt område.

•Dekk din damiana plante vinteren når det er fare for frost.

Tips og advarsler

  • Damiana planter krever sjelden gjødsel, som de vokser naturlig i dårlig jordsmonn.
  • Høste damiana blader for medisinske formål når anlegget er i blomst.