Hvordan ta vare på en Clivia Miniata innendørs

January 2

Hvordan ta vare på en Clivia Miniata innendørs

Clivia miniata er for det er mer vanlig kalt Kaffir lily, som er vokst nesten utelukkende som en innendørs houseplant i USA. Det er en slektning av amaryllis familien av planter og er en tropiske arter som er innfødt til Sør-Afrika. Bladene er lik palm fronds som er flatt og peker oppover. Fargerike blomster blomstrer utvikle våren og er formet som en pongpong.

Instruksjoner

•Sett Clivia miniata potten i Nord mot enke som mottar lyse sol men ikke full soleksponering, som vil skade bladene. Du kan angi det utendørs om sommeren i full skygge.

•Feel toppen av jord i potten for å se om det er tørr å 1 tomme dyp. Så, vann jord til vann renner ut av bunnen drenering hullene i potten. Vent til toppen 1 tomme jord tørker ut igjen før du legger til mer vann. Vann fra tidlig vår gjennom slutten faller.

•Mix en 20-20-20 flytende anlegget gjødsel med vann med dobbelt så mye vann som beskrevet på flasken. Bruke gjødsel til jord en gang per måned fra tidspunktet planten blomstrer til slutten falle.

•Stop vanning sent høsten og flytte Clivia miniata anlegget til et rom som opprettholder en konstant temperatur på mellom 50 og 65 grader Fahrenheit. La den være der i tre måneder. Hvis alle gule bladene oppstår, kan du legge til 1 eller 2 kopper vann til jord.

•Repot Clivia miniata anlegget hvert tre til fem år ved å løfte den ut av potten etter blomstrende opphører. Finn en ny pott som er 2 inches større at den gamle og fyll den halvfull med en 50-50 blande av potting jord og torv mose. Plasser røttene i potten og legge mer jord blanding til røttene er dekket.