Hvordan ta vare på en Bottlebrush

February 27

Bottlebrush (Callistemon) er en liten eviggrønt tre med en moderat vekst vane. Innfødt å Australia, dette subtropiske treet kan vokse opp til en høyde på 15 føtter, selv om Callistemon trær kan beskjæres for å holde dem kortere. Bottlebrush trær produsere mange pigger av blomster i nyanser av grønn, rosa, lilla, rød, hvit og gul og en rekke bottlebrush trær kan gi en fargerik hekk. Overføre trærne borekaks tatt sent sommeren eller frø. Blomstene på bottlebrush trær tiltrekke Sommerfugler, bier og kolibrier inn i landskapet.

Instruksjoner

•Plant bottlebrush trær i et område som mottar full sol. Velg en plassering som gir beskyttelse mot sterk vind. Bottlebrush trær har sprø, svake greiner og sterk vind lett skade eller snapper seg. Trærne tolererer ikke lengre kaldt vær. Plante dem nær en bygning i områder som får kalde snaps. Varmen stråler ut fra bygningen vil gi noen beskyttelse.

•Plant bottlebrush treet på et sted som har godt drenert, rik jord. Bottlebrush trær foretrekker fuktig jord, men liker ikke å sitte i vann, da dette kan føre til rot råtne. Endre leire jord med rik organisk materiale og grov sand. Endre sandholdig jord organisk materiale. Grundig blande jord endringer med den eksisterende jorden til jord har en mørk, smuldrete utseende.

•Et Callistemon treet ukentlig i løpet av tørt vær. Vann i bakken fra foten av stammen til kanten av drypp linjen. Drypp linjen er området på bakken under slutten av greiner. Kutte ned på vannet i vintermånedene, men tillater ikke jord å være tørre i lengre perioder.

•Prune treet etter den blomstrer. Bottlebrush trær krever vanligvis ikke vanskelig beskjæring. Greiner skadet, død eller syke. Beskjære treet for å holde den i ønsket høyde og form. Fjerne døde blomst spenningstopper og frukt klynger.

•Apply balansert gjødsel, spesielt produsert for blomstrende trær, på månedlig basis. Legge til en generøs mengde kompost eller godt råtnet husdyrgjødsel som en top dressing tidlig på våren. For å befrukte, starter på stammen og jobbe deg ut på drypp-linjen. Grundig vann treet for å sikre gjødsel når rotsystem. Følg alle produsentens retninger, tips og advarsler.