Hvordan ta vare på en Ayers Pear Tree

September 2

Hvordan ta vare på en Ayers Pear Tree

Ayers pære trær er hardfør planter som kan bli opp til 30 fot, og produsere duftende rosa og hvite blomster med mellomstore, grønne blader. Trær blomstring våren i USDA hardførhet soner 5 til 9. Disse frukttrær krever mye vedlikehold for å sikre stort og sunn avlinger. Den største trusselen av sykdom kommer fra brann blight, en bakterier som angriper blomster og flytter til grener, shriveling hva det omfatter.

Instruksjoner

•Plant ayers pære trær med vest eller Sør. Ideelle steder får direkte sollys hele dagen.

•Fertilize små trær årlig med nitrogen-baserte gjødsel. Eldre trær trenger bare å bli befruktet hvert tre til fire år. Ikke gjødsle sesong vekst. Gjødsling under vekstsesongen fremmer grønne blad vekst men stunts fremveksten av blomster.

•Prune treet regelmessig. Bruk en knipe metode for små trær fjerne stammer tips. Tynning fjerner syke eller døde greiner tilbake til bagasjerommet å gi mer lys og luft sirkulasjon til interne og sunn grener. Foryngende er en beskjæring metode som bør gjøres årlig for å redusere tykkelsen på treet ved å fjerne opptil en tredjedel av grenene. Ikke bare fjerne utsiden og forme treet, fjerne mindre avdelinger som tar vann og næringsstoffer fra fruktbærende grenene.

•Et treet ukentlig, mette bakken. Du kan hoppe over vanning hvis mer enn en tomme av regn falt i løpet av uken. For mye vann kan skape et miljø der mold og mugg vokse og øke sjansen for sykdom.

•Trekk alle ugress fra rundt treet å redusere skadedyr som bladlus og larvene.

Tips og advarsler

  • Sterilisere verktøy som brukes i beskjæring og fjerne døde og syke tre. Rengjøre verktøy med alkohol og fjern og ødelegge syke tre.
  • Lagre hageverktøy og gjødsel på et trygt sted fra barn og kjæledyr.