Hvordan ta vare på egyptisk bomull

September 24

Hvordan ta vare på egyptisk bomull

Ifølge utover senger regnes"egyptisk bomull som en av de finere bomull, som det refererer til en lenge stift fint bomull vanligvis dyrket i nordlige Afrika." På grunn av mercerizing, en prosess bomull stiftene blir satt gjennom, er resulterende stoffet ekstremt myk. Omsorg for egyptisk sengetøy vil holde dem myk og vakker.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes egyptisk sengetøy i en last av seg selv. Dette hindrer skade ark ved å få dem fanget på glidelås, kroker eller knapper. Bruke kaldt vann og mildt vaskemiddel i vask. Ikke bruk klor på disse arkene. Ifølge utover senger, kan klor skade bomull fiber over tid; Bruk en ikke-klor for å lyse hvit eller ivory bomull.

•Fjern ark fra vaskemaskinen etter vaskesyklusen er fullført. Dette bidrar til å redusere rynker.

• Rist ut den egyptiske bomull før du plasserer dem i tørketrommelen. Dette vil også bidra til å redusere rynker.

•Dry arkene på en varm temperaturinnstilling. Sett tørketrommelen til en kortere tørr syklus og ta arket ut av tørketrommelen før de er helt tørre. Heng ark for å tillate dem å fullføre tørking.

•Plasser arkene på sengen, glatter ut rynker med hånden. Ifølge utover senger er stryk ikke nødvendig, selv om noen mennesker foretrekker skarpe utseendet av fersk strykes bomull. Hvis du jern dem, dyne min anbefaler bruk av en varm jern på egyptisk bomull.

Tips og advarsler

  • Mercerizing prosessen ikke bare gjør den egyptiske bomull mykere, det også gjør dem mindre sannsynlighet for å forsvinne på grunn av gjentatt vasker.