Hvordan ta vare på dverg sommerfugl busker

July 13

Sommerfuglen bush (Buddleja davidii) vokser så høy som 10 føtter, men dverg skjemaer vanligvis modnes til en halv eller én tredel denne størrelsen. Skjemaer som Peakeep, Nanho Blue og Black Knight er dverg kultivarer, men de fortsatt har samme prangende blomster i sommer og tidlig høst som tiltrekke Sommerfugler i hagen din. Omsorg for disse mindre sommerfugl busker varierer litt hvis du bor i noen av de kjøligere US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene.

Instruksjoner

•Employ din dverg sommerfugl busker i grupper, som de vanligvis ikke fungerer godt alene som en enkelt prøven plante. Bruke dem i hytte hager, steg hager, butterfly hager og som staude grenser. Blomstene foreta en fin tillegg til friske snitt blomsterdekorasjoner.

•Velg skjemaene dverg av sommerfugl busker for landskapet hvis du bor i USDA hardførhet soner 5 til 9. I kaldere regioner, som soner 5 og 6, vil disse busker dø helt til bakken når vinteren kommer, deretter forynge våren når været er varmt returnerer. I varmere soner, dverg sommerfugl busker miste sine blader, men vokse dem tilbake til våren. Fjern alle stammer tidlig på våren som ble drept av vinterforhold.

•Velg en solrik beliggenhet for din dverg sommerfugl busker slik de vil produsere mer blomster og oppnå en full form. I skyggen, buskene generere færre blomster og ta på hva Missouri botanisk hage samtaler en "luftig" utseende, med sparsom stammer.

•Plasser dverg butterfly bush i et område med frodig jord, for best resultat. Bush gjør det bra i et middels fuktighet område med god drenering, men sommerfugl busker mislykkes å trives på steder hvor bakken forblir våt.

•Fjern blomster når de er ferdig med blomstringen. Dette pleier å utløse flere blomster, slik at din dverg butterfly bush er attraktiv senere i vekstsesongen. Fjerner brukt blomster, begrense du også antallet frø av butterfly bush kan generere. Disse busker har en tendens til selv sår, notater UConn Plant Database, så fjerne brukte blomster hindrer noen uønsket utvikling av disse busker.