Hvordan ta vare på Coral bjeller

June 27

Coral bells, eller heuchera, gir en tett evergreen bunndekkende som også produserer attraktive blomstrer om våren og forsommeren. Klokkeformet blomstene vokser langs høye blomst spenningstopper, men de er ikke Hovedattraksjonen i anlegget. Av korall klokken kommer i en rekke påfallende fargene fra dyp lilla sølvfargede Green. Coral bjeller vokse godt i de fleste klima som de er tolerante av høy varme og minusgrader.

Instruksjoner

•Plant coral klokkene i en seng som mottar fullt sollys eller full morgensolen og noen ettermiddag skygge. Vokse blomstene i godt drenert jord som er rik på organisk materiale når det er mulig, selv om enkelte Sorter tolerere mindre ideelle jord.

•Et plantene når den øverste tommen jord føles tørr eller omtrent to ganger i uken i mest senger. Fukte de øverste 6 inches jord på hver vanning, som sikrer fuktighet trenger inn i sonen roten av planter.

•Fertilize blomsterbedet hver vår med en generell, sakte-release gjødsel. Bruke gjødsel hastigheten etikett-anbefalt for størrelsen på hagen din seng.

•Spread en 2 - til 3-tommers lag mulch over sengen høsten. Plass mulch rundt planter, men ikke over dem. Mulch bidrar til å isolere jord og beskytter coral klokkene fra kalde skade. Fylle mulch laget hvert år for å opprettholde sin dybde.

•Skjære av brukte blomster tidlig i sommer med et par beskjæringssakser. Døde blomster skjermkvaliteten attraktive coral bell løvverk og det er ingen grunn til å forlate dem på anlegget.

Tips og advarsler

  • Hvis din coral bjeller blir overfylte, grave dem opp og dele dem i mer planter. Du kan dele planter så ofte som hvert tredje år.
  • I områder med varme, tørre somre gjøre coral bjeller best med litt skygge på ettermiddagen. I kaldere områder hindrer mye skygge blomstrende.