Hvordan ta vare på Camellias

June 16

Hvordan ta vare på Camellias

Introdusert til USA i 1786 nær Charleston, South Carolina, kameliaer hagl fra Orienten og finnes nå over hele sørøstlige USA. Det finnes mange varianter av camellias, alle tilbyr en unik blomst for gartnere å nyte. Camellias viser deres blomstrer i høst og vinter månedene, men helårig omsorg er nødvendig for å sikre en sunn plante.

Instruksjoner

•Et din camellias som nødvendig. Camellias trenger en vannforsyning å vokse riktig. Opprett og vedlikehold en konstant vanning tidsplan for din camellias å sikre optimal vekst. Husk å justere tidsplanen vanning digital eller i perioder med tørke. Bestemt mengden vann som trengs varierer med hver type camellia.

•Prune planter i slutten vinteren og tidlig vår. De fleste camellia planter krever bare lys pruning etter blomstrer har kommet. Sviske innsiden grener for å eliminere skadedyr og øke luftsirkulasjon. Fjerne alle døde tre og forme anlegget dine ønskede spesifikasjoner. Mens tynt beskjæres planter brukte for landskapsarbeid, tillate planter som er tynnet ut mer større, viser-kvalitet blomster.

•Fertilize planter våren. Distribuere en langsom gir ut nitrogengjødsel tidlig på våren, før nye knopper vises på anlegget. Legge til en andre og tredje behandling av gjødsel tidlig og sen sommeren for å hjelpe med flower utvikling og vekst. Ifølge Alabama samarbeidende forlengelse systemet trenger planter ikke å bli befruktet i det første året av blir plantet.

Sørg for at riktig skadedyrbekjempelse. Camellias krever helårig pest vedlikehold. Inspisere anlegg for forskjellige typer skadedyr, inkludert bladlus og spider mites. Bruke et insektmiddel som er godkjent for bruk i staten til å bekjempe disse skadedyr.

•Disbud planter i August eller September hvis ønskelig. Fjerne alle unntatt én blomst knopp fra hver gren for større blomstrer av bedre kvalitet.

Tips og advarsler

  • Snakk med lokale gartnere for nøyaktig kravene for din camellias.