Hvordan ta vare på brødfrukt planter

February 15

Breadfruit trær er innfødt til øyene i Stillehavet. Frukt, som har lang holdbarhet, var en gang populært med sjømenn som bar det på reiser for langsiktig ernæring. I dag dyrkes disse store trærne i hager for sin skjønnhet og frukt. Ta vare på brødfrukt treet og kan leve og produsere frukt til 50 år.

Instruksjoner

•Plant din brødfrukt treet fra frø eller som en sapling, i et område som støtter det. Brødfrukt planter er subtropiske og krever gode nivåer av fuktighet med varme temperaturer. Kontroller ditt område kan gi temperaturer på 60 til 100 grader året rundt. Hvis du bor i et kjøligere, potten brødfrukt treet ta inne under lave temperaturer.

•Plant breadfruit trær i rask-drenering, rik jord. Selv om noen undersøkelser viser at breadfruit trær kan vokse i fattig jord, har du muligheten til å gi mer næring til planter, bør du alltid gjøre dette.

•Beskytter unge breadfruit trær fra direkte sol med skygge klut eller skygge fra andre planter og strukturer. Når brødfrukt treet er opprettet (minst 1 år gamle), trenger full Søn å vokse. På den tiden, fjerne skygge klut eller hva har vært skyggelegging det opp til det punktet.

Sørg for at fuktighet på brødfrukt treet, spesielt hvis du bor i et område som ikke er naturlig fuktig. Breadfruit trær gjøre best hvis de får 80 til 100 tommer vann året gjennom naturlig regnskyll eller vanning.