Hvordan ta vare på Black Dragon Cryptomeria

September 29

Cryptomeria japonica er et eviggrønt tre som både prøven treet og personvern plantings. Den "black dragon sorten har en pyramideformet fasong og veldig mørkt grønt løv. Som andre cryptomeria trær trives Black Dragon sorten i US Department of Agriculture hardførhet soner 5-8 og med det lated bekymre, som vanning, jord endringer og beskjæring, kan vokse opp til 20 fot høye.

Instruksjoner

•Amend jorden rundt cryptomeria å øke lensepumpen jord. Du kan gjøre dette ved å legge til torv mose eller kompost. Hvis du plante treet for første gang, grave et hull som er bare så dypt som roten ballen og omtrent dobbelt så bred. Større hull er greit for denne typen cryptomeria, men et hull som er for dypt kan hindre en sunn treet vokser. Også velge en plassering som er delvis skyggelagt og ut av veien for direkte sollys.

•Spread et lag grov mulch rotsonen eller flere fot rundt stammen på treet. Dette vil hjelpe treet opprettholde sin fuktighet gang plantet.

•Et treet ukentlig i sitt første år. Hvis treet er eldre enn ett år, og er fullt etablert, bare må vannet i perioder med tørke. Føle soil med fingrene. Hvis det er tørt til en dybde på noen inches, deretter vann. Ikke overwater treet. En etablert treet skal kunne få nok vann fra regn.

•Prune treet når hver sensommeren. Unngå unødvendige beskjæring men mål å fjerne alle døde blader, eller død eller ødelagte greiner. Suge din beskjæringssakser i klor før og etter bruker dem, som vil hindre deg i å spre noen sykdommer mellom trær og andre planter i hagen din.