Hvordan ta vare på Bare rot Seedlings

December 27

Hvordan ta vare på Bare rot Seedlings

Bare rot planter generelt inneholder flere store røtter enn balled planter, men de er ofte lettere og enklere å sende. De trenger skånsom behandling før og etter planting: røttene blir utsatt for luft og er utsatt til uttørking, som understreker frøplante. De første skrittene som skikkelig vare på bare rot seedlings er i området utarbeidelse. Jord samsvare plantens behov for næringsinnhold, drenering, fuktighet og pH nivåer. Plante seedlings på riktig dybde å minimere rot skade.

Instruksjoner

•Lagre seedlings helt klar til å plante i et kjølig område, 35-38 grader Fahrenheit med høy luftfuktighet. Holde poser lukket men vann noen ganger bare til røttene er fuktig. Hvis du lagrer mange planter, overlappe dem i en haug slik at luft kan strømme rundt seg.

•Spread 3 inches av kompost i et 3-fots-torget hvor du vil plante. Grave den i jorden til en dybde på 6 til 8 inches. Grave et hull dobbelt så stor som treets røtter, men bare så dypt som lengste røttene. Starte planting frøplanter når luften er kjøligere enn 75 grader Fahrenheit, og solen er ikke høy.

•Mix vann i malingen til den er tynn og farge og tekstur med skummet melk. Maling stammen av treet fra 2 inches under graftet og opp hele stammen. Dette vil gi noen beskyttelse mot solbrenthet. Plass fuktig torv moss rundt røttene å holde dem fuktige og tillate bagasjerommet tørke.

•Prune av alle skadet røtter og trim tilbake røtter lenge til 8 til 10 inches under roten kragen. Rot-krage er et punkt på bagasjerommet som har en annen farge og hevelse i stammen. Sett treet i hullet med graftet 2 til 4 inches over på jord nivå. Slå treet med graftet hevelse mot nordøst så det ikke vil bli solbrent.

•Fyll i hullet med jord fra utgravningen. Trykk jorden rundt røttene, tar muligheten til å spre dem ut mens du arbeider. Fullstendig fylle hullet og trykker jord i rundt foten av treet. Vann til bakken er våt 6 til 8 inches ned. Gravingen regelmessig for å teste for fuktighet. Første året trær må 5 til 10 gallon av vann per uke i sommer.

•Spread mulch rundt foten av treet. La en 1/2 tommers plass rundt stammen gratis mulch og sprer materialet ut 3 fot. Barken chips eller noen organiske mulch vil fungere bra. Holde ugress fra jorden rundt treet. Ikke gjødsle i minst et år.