Hvordan ta vare på bambus utstyr

February 11

Bambus er raskt fornyet ressurs. Som en av verdens raskest voksende planter, det trenger ikke å være plantet og vokser uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Bambus er ikke tre, men det er så vanskelig som tre samtidig så lette som gresset det er. Det kan være brukt mye som tre gulv, skjærebrett, panel og matlaging og spise kasseroller. Bambus utstyr er enkle å ta vare på.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes din bambus utstyr etter hver bruk med varmt såpevann vann. Ikke suge dem i vann og ikke sette dem i oppvaskmaskinen. Prøv og holde mat tørker på kasseroller ved å rense dem umiddelbart. Hvis maten står fast på, forsiktig du skrape det bort med en metall skraper, smør kniv eller neglen. En forsiktig skrubbe pute kan også brukes.

•Sanitize din bambus utstyr hvis de kommer i kontakt med rått kjøtt, fjørfe og sjømat. En blekemiddel og vann løsning av en SS. klor i en quart vann fungerer, så vil tre SS. hvit eddik per en kopp vann.

•Dry din bambus utstyr etter rengjøring med en ren, tørr håndkle, i stedet for å la dem luft tørke.

•Apply olje til din kjøkkenutstyr ganske ofte, spesielt etter desinfiserende, med en ren, tørr klut. Bruk næringsmiddelgodkjent mineralolje for å holde din kjøkkenutstyr godt conditioned. Uten olje, kan bambus splint eller sprekk med gjentatt bruk og vasker. Mineralolje er smak- og luktfritt.

•Lagre din kasseroller på et tørt sted vekk fra ekstreme temperaturer som kan forårsake sprekker og dele.