Hvordan ta vare på Bacopa Monnieri

July 16

Bacopa monnieri er en snikende vintreet, finnes hovedsakelig i grunne sumpen områder og gjørmete kystlinjer. Det er en saftig anlegget, som betyr at den beholder vann godt, og tåler salte forholdene. Urten brukes til medisinske formål for å lette symptomene på epilepsi og astma. Bacopa monnieri er best egnet for soner 8 til 11, som er den sørlige delen av USA som ikke slipp under 10 grader F. væpnede med riktig kunnskap om hvordan å ta vare på anlegget, vil du snart ha tilgang til en gunstig urt.

Instruksjoner

•Velg et område med fullstendig eller delvis sol og fuktig jord til å plante din Bacopa monnieri. Planten kan vokse og vil trives best i grunt vann. Den tåler leire eller sand jord og kan vokse i coral.

•Et plantene grundig, holde dem våt før de tar rot. Urten tolererer ikke tørke, og noen tørking av røttene i denne perioden kan drepe den. Når det er opprettet, vanne plantene ukentlig i tørre perioder.

•Fertilize din Bacopa monnieri tidlig i det voksende sesongen. Bruk sakte-release akvatiske gjødsel tabletter hvis anlegget er i vann. Ellers bare bruke slow-release Organisk gjødsel.

•Prune planter bare for å holde dem attraktive. Beskjæring er ikke nødvendig for sunn plantevekst.