Hvordan ta seg av bartrær frøplanter før Planting

August 23

Hvordan ta seg av bartrær frøplanter før Planting

Thujas er en type eviggrønne cypress treet eller busken. Det er flere forskjellige arter av bartrær, men bartrær occidentalis, også kalt "white cedar," er den vanligste i Nord-Amerika. En rekke bartrær kalt "red cedar" vokser også innebygd i Nord-Amerika, og bartrær "grønne gigantene" fra Danmark nå vokser i USA også. Gartnere bruker ofte dem individuelt i landskapsarbeid eller i rader som personvern skjermer rundt en gårdsplass. Thujas generelt foretrekker mye sollys og noe fuktig forhold, selv om de tåle tørke godt.

Instruksjoner

•Sett seedlings i et område med mye sollys, som USA Forest Service antyder. Thujas kan vokse med lys eller full sol, men de kan ikke vokse i full skygge. Gartnere i områder med veldig varmt vær og alvorlig tørre perioder skal plassere seedlings i et område som får litt skygge om dagen for å beskytte dem mot tørke skade.

•Et seedlings regelmessig. Selv om thujas kan tåle tørre forhold og tørke relativt godt, foretrekker de fuktig jord. Grundig nyte jord når det blir tørr under overflaten, men ikke vann trærne så mye at sine røtter sitte i stående vann.

•Give seedlings noen balansert langsom-utgivelsen gjødsel. University of Washington antyder om 1 g av kommersielle gjødsel Osmocote for hver starter pott. Andre merker av balansert langsom utgivelsen gjødsel fungerer også godt når de brukes i samsvar med deres emballasje instruksjoner.