Hvordan ta opp på uferdige husarbeid

November 14

En travel familie fylt med barn, kjæledyr, oppvask og rene klær som trenger folding er en overveldende syn for selv den mest organiserte mor. Etter flere travle dager og uker bil og familiemiddager begynner husarbeid å gå i veikanten. Det er noen måter, starter et ork diagram til å etablere et belønningssystem, som enhver familie kan benytte til å få huset rent og husarbeid planen tilbake på sporet.

Instruksjoner

•Utføre flere mindre oppgaver samtidig. Dette betyr kaste i en last av skitne klær mens betale regninger og gjør en ukomplisert middag. Ikke forsøk å håndtere store jobber samtidig som støvsuging hele første etasje mens rydde alle vinduer.

•Rengjør i små intervaller av tid. Hvis du ikke har en hel dag sette for å vaske huset, rengjør for 20 eller 30 minutter. Hvis du har mindre barn, finne tider når barna er opptatt for å takle et par småting, som under lur tid eller etter at barna har gått til sengs.

•Enlist hjelp av alle familiemedlemmer, inkludert tenåringer. Spør alle disse menneskene å rense sine egne rom, skille og gjøre sine egne Klesvask. Tilordne dem bestemte aktiviteter eller rom å fullføre.

•Offer belønning for familiemedlemmer som er villig til å kaste å rengjøre hjemme. For eksempel tilbys mindre barn et klistremerke eller en stykke sukkertøy mens en eldre barn vil nyte ekstra timer å spille videospill eller en større kvote.

•Spør en kjæreste eller familiemedlem for litt hjelp. Tilby å hjelpe denne personen rydde sitt hjem på et senere tidspunkt hvis hun får på husarbeid. Som en belønning, ta din venn eller et familiemedlem til lunsj eller en film.

•Start et ork-diagram som omfatter hele familien. Tilordne daglige eller ukentlige gjøremål for hvert medlem av husstanden. Pålegging diagrammet på et sted i hjemmet der alle vil se det som på kjøleskapet. Diagrammet vil forhindre fremtidige husarbeid haugen-ups.