Hvordan ta opp Flat Male vegger

October 6

Riper og dings søl er noen årsaker til hvorfor du kan ha en lyte på malte veggen. Hvis den skadede delen er stor, er males som en vegg med en matchende maling det beste alternativet for blending malingen på veggen med resten av malt veggene i rommet. Hvis den skadede delen er liten, kan du retusjere flat-malt veggen med en spesiell maleri teknikk som vil være nesten umerkelig når du er ferdig.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren opp maling fargeprøver på oppussing eller maling lagre og sammenligne dem til veggen for å velge en farge så nær den opprinnelige muren maling som mulig. Kjøpe en liten kan malingen på veggen i den valgte fargen. Kontroller at du kjøper flat maling. Har du maling igjen fra den originale maleriet, kan du bruke den hvis den ikke har tørket.

•Tørk veggen med en fuktig svamp å fjerne støv og smuss. At veggen tørke helt.

•DIP en pensel i maling og dab maling på den skadede delen, starter på innsiden og jobbe deg til kanten. Overlappe den nye malingen på en bit av den gamle malingen for å blande malinger. At malingen tørke helt før du bestemmer om du trenger et annet lag. Hvis du berører opp et område større enn tre inches torget, hoppe over dette trinnet og gå til trinn 4.

•Paint hele skadet området med en pensel. Overlappe ikke den nye malingen på den gamle malingen. Bruke en mini roller, raskt rulle svamp penselen over kanten der malingen møter for å lage en tekstur mellom to. Som vil hjelpe de to maling blandingene og få reparere mindre merkbare.

Tips og advarsler

  • Kontroller at rommet er godt ventilert før du begynner å male.