Hvordan ta maling av en Cedar personvern gjerde

November 21

Hvordan ta maling av en Cedar personvern gjerde

Fjerne gamle, chipping eller sprengning maling fra en cedar personvern gjerde er viktig for vedlikehold. Når du fjerner maling, kan du bruke et friskt lag med maling over den eller la den naturlige. Cedar er en bartre, skal du bruke en prosess for å fjerne maling som er forskjellig fra brukes til hardwoods. Arbeid forsiktig så du ikke chip eller splinter veden overflaten.

Instruksjoner

•Fargeringer overflaten av den bruker en kvalitet stålbørste tregjerde. Bruke lange, milde slag langs korn av skogen for å fjerne avskallinger maling som er allerede frakoblet og løs. Børste overflaten av tre mer intenst men ikke poenget med skade tre.

•Scrape malingen av gjerdet med en hånd skraper med en oval eller trekantede hodet foran. Ta tak i håndtaket fast med din dominante hånd, og plasser skraping slutten av verktøyet mot tre overflaten. Skyv skraper frem forsiktig fjerne veden fra overflaten, arbeider i retning av korn av tre. Unngå å skyve skrapen i tre siden det kan skade overflaten; bare skyve den nok å fjerne lag med maling. Fortsette å fjerne maling fra forsiden av gjerdet på samme måte til du kommer til den andre enden.

•Fjern flassing eller chipping maling fra toppen, sidene og i hjørnene av gjerdet bruke en sparkel. Gjelde ikke for mye press siden det kan lage riper i overflaten av tre.

•Kontroller overflaten av gjerdet deler av maling du kanskje har savnet, og fjerne disse med en hånd skraper.

•RUB tre med fin-korn sandpapir for å fjerne gjenstridige flekker av maling fra cedar gjerdet. Alternativt bruke maling stripper over disse sta oppdateringene. Spray formulering over maling hvis det kommer i en sprayflaske eller bruke det med en pensel. Les etiketten instruksjonene på forhånd for å bestemme tiden du må vente å oppløse bånd mellom maling og veden overflaten.

•Scrape løsnet maling fra gjerdet med skraper. Om nødvendig på nytt maling stripper og vent angitt tidsperiode før gjenta prosessen med å fjerne gjenstridige maling flekker.