Hvordan ta flisen av veggene

October 27

Fjerne fliser fra en vegg kan være vanskelig, selv om du tar alle av dem og ikke prøver å redde dem. Problemet er at veggene er mer sårbar enn etasjer, slik gulv flis tilnærming bryte opp fliser med en hammer ikke vil fungere, som det vil skade veggen bak dem. I stedet må du ta fliser av fra sidene av bryte mørtel bindingen mellom flis og veggen. Etter første flis er, blir det enklere, fordi du kan arbeide for andre flisene derfra.

Instruksjoner

•Extract grout fra perimeteren til en av brikkene ved skraping ditt grout så over grout og grave i den. Få så mye av det ut fra hele arket som du kan. Hvis det er en løs brikke, start med den; Hvis ikke, starter overalt.

•Still spissen av mørtelen meisel mot siden på arket (i linjen av grout utvinning) med meisel i grunt vinkel hvor flisen møter veggen. Trykk meisel med hammeren. Gjenta flytte meisel av flisen. Fortsette å arbeide deg rundt flisen med hammer og meisel, trykke i stedet for nysgjerrige, til det kommer ut.

•Fjern neste ruten ved chiseling på den synlige siden av det og arbeide fra den åpne plassen laget av utvinning av første flis. Konsentrere seg om bryte bindingen mellom flisen og veggen av chiseling i grunt vinkel fremfor å snuse det. Fortsett til flisen kommer ut.

•Gjenta for hver, får hver enkelt av chiseling fra siden der du har allerede fjernet en brikke. Fjern alle brikkene.

•Scrape veggen med en sparkel å fjerne eventuelle gjenværende mørtel. Gå over hele overflaten med en belte sander å få det glatte og flate. Veggen er nå klar for nytt flislegging eller andre resurfacing.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når chiseling flis.