Hvordan ta blått blekk flekk ute av kjole skjorter

August 11

Hvordan ta blått blekk flekk ute av kjole skjorter

Blått blekkflekker på skjorter kan oppstå når du plasserer en penn i skjortelommen og blekket lekkasjer. Åpnet kulepenner kan også la blekkflekker på kjole skjorter. Men det kom dit, er blekk ikke blant enkleste flekker fjerne fra stoff på grunn av fargestoff i håndskriften. Hvis håndskriften er permanent, utenom flekken ikke skjorten. Her er noen teknikker kan du prøve å fjerne blått blekk fra skjorter.

Instruksjoner

•Blot noen våte blå blekkflekker med et hvitt papirhåndkle eller ren klut. Ta vare ikke for å spre flekken.

•Lay skjorten på en hvit klut med blekk flekken berøre fille. Bruke renseriservice løsemiddel på en ren klut og dab på undersiden av skjorte flekken. Løsemiddelet hjelper håndskriften flekken overføring til fille. Som flekken overfører til fille, Plasser et rent område av fille under flekken. Pass på å brette håndskriften blir overført til fille der det ikke flekker skjorte igjen. Holde arbeider flekken med renseriservice løsemiddelet til blekket ikke overfører til fille.

•Fyll en vask bassenget med vann. Legge til en all-stoff blekemiddel i henhold til instruksjonene på beholderen. Plasserer skjorte i blekemiddel vannet og la i 20 minutter.

•Plasser skjorte i vaskemaskin og hvitvaske med vanlig oppvaskmiddel og varmt vann eller så varmt som omsorg etiketten.

•Kontroller skjorte før du plasserer dem i tørketrommelen. Hvis håndskriften stedet forblir, gjenta bleking og hvitvaske igjen.