Hvordan ta Aeroponic stiklinger

February 16

Voksende planter fra borekaks er en utmerket måte å gjenskape genetisk suksesshistorier i hagen din. Det er en kunst å ta borekaks som sikrer deres rooting og eventuell modenhet til sterke, sunne planter. Aeroponics lar borekaks å vokse i et misted miljø uten bruk av hydroponics eller jord. Borekaks er suspendert i luften, og deres røtter er misted løsninger som er høy i næringsstoffer. Suksessen til modne anlegget dreier seg riktig innsamling og behandling av borekaks.

Instruksjoner

•Kontroller at mor anlegget er i god stand. Hvis giveren anlegget ikke er i førsteklasses stand, blir stiklinger av dårlig kvalitet. Hvis giveren anlegget ikke trives, holder å ta borekaks og behandle donor anlegget til tilstanden er gjenopprettet.

•Bruk en veldig skarp kniv eller skalpell å skjære en gren av mor anlegget. Skarpe kniver skade mindre plante vev og redusere sjansen for sykdom.

•Fjern alle overflødig stammen. Det bør være en kort stamme med en voksende tips igjen. Skjæring bør være mellom 3 og 5 inches lang.

•Fjern alle men 2 sentralt blad systemer. Flere blader eller grønne krever mer energi fra anlegget å opprettholde dem. Dette er energi som skal gå til dannelsen av en rotsystem. Å ha for mange blader vil også forårsake plantene overlappe i aeroponic systemet, som øker sjansen for mold.

•DIP stammen din kutte i en rot-stimulerende gel eller pulver, og plasserer den i aeroponic systemet.