Hvordan sveise H-13 stål

October 18

Hvordan sveise H-13 stål

H13 stål, et verktøy stål, er i hovedsak lik mange andre typer verktøy stål, ID-nummer som alle begynne med prefikset «H.» Hvis du vil utføre en reparasjon sveis på denne typen verktøy stål, ta hensyn til noen viktige faktorer før du begynner. I motsetning til sveising stål, er det mye mer forberedende arbeid som må gjøres for å hindre ytterligere skade på stål eller en situasjon der Ståls herding er ugjort.

Instruksjoner

•Still MIG sveiser til den aktuelle innstillingen for tykkelsen av H-13 stål som du er sveising. Denne informasjonen er notert på et diagram enten på innsiden panel av MIG sveiser hvor ledningen spole er installert, eller det er i den sveiser bruksanvisningen. Annen størrelse sveisere bruke ulike innstillinger som må være riktig oppringt før sveising.

•Plasser for H-13 verktøy stål på en solid arbeidsflate eller klemme den til en metall vise med delen du vil være sveise festet på plass eller holdt nøye av din gloved hånd. Rubbing alkohol gjelder på metallflater og skrubbe dem grundig med en stålbørste å fjerne overflaten smuss eller rusk som vil redusere effektiviteten av sveisen. H-13 stål må være ekstremt rene eller det vil ikke sveise riktig.

•Clamp bakken klemme elektroden til delen du er sveising, og deretter bruke en propan fakkel til å varme krysset mellom H-13 verktøy stål deler inntil de har nådd en orange-rød farge. Slå på sveiser.

•Lavere din sveising hjelm og se gjennom visiret. Plasser sveising spissen ¼ av en tomme fra overflaten nøyaktig på tidspunktet der stål verktøydeler møtes. Trekke på avtrekkeren av MIG sveising pistolen berøre elektrode spissen til stål og begynne sveising.

•Build opp en sveiseskjøter på stål som er rundt lag ¼ av en tomme brede. Dette ser ut som et lite basseng med smeltet metall. Presse sveisebadet over tidspunktet for de to delene blir sveiset, men ikke flytte sveiser spissen frem og tilbake. Dette vil resultere i en tilstrekkelig dype sveis penetrasjon. Verktøy stål er mye hardere enn stål, og du vil måtte arbeide saktere med den for å få en sterk nok sveis.

•Release avtrekkeren sveisepistol etter sveis er fullført, og deretter heve din Sveisehjelmen. Rent av eventuelle gjenværende slagg som sitter på sveis bruker stålbørste. Når sveise er fullført, men før den er helt avkjølt, gjentatte ganger slå sveise med en tung hammer. Denne prosessen kalles "injektor" og resulterer i en mye sterkere og mer robust sveis.

Tips og advarsler

  • Alltid bruk riktig sikkerhetsutstyr som en sveise hjelm når sveising metall. Det kan også være en god idé å ha en langermet skjorte og hansker, spesielt hvis du er ny til å sveise.