Hvordan sveise en stol

March 23

Hvordan sveise en stol

Reparere en metall stol ved sveising det tilbake sammen krever en viss mengde omsorg og oppmerksomhet til detaljer for å sikre at stolen ikke brytes igjen. Mens dette er en relativt enkel prosess, er det viktig å fjerne fra stolen brennbart materiale som polstring eller etiketter. Med det gjort, kan en MIG sveiser brukes til å raskt bruke en solid sveiseskjøter brutt metall og gjøre det som nye igjen.

Instruksjoner

•Fjern brennbart materiale fra stolen som puter eller koder før du begynner. Dessuten, hvis du ikke er kjent med sveising, kan du bruke en langermet skjorte og hansker for å gjøre prosessen mer behagelig.

•Fyll litt rubbing alkohol over der metall har brutt, og skrubbe den grundig med en stålbørste. Dette vil fjerne alle spor av oksidasjon eller andre urenheter på metallet overflate som kan hindre at sveising elektroden produsere ren og sterk sveising.

•Clamp sveisers elektrisk tilkobling til en bart metall del av stolen som er innenfor 12 inches av stedet du vil være sveise. Dette stedet må metall mot metall kontakt med sveiser reparasjon for å fungere riktig.

•Vri på sveiser og innstill den på størrelsen av metall du vil være sveise. Ved stoler, redusere wire feed hastighet og elektrisk kraft til de laveste nivåene vil gi de beste resultatene skyldes bruk av relativt tynt metall i stolen konstruksjon.

•Lavere din sveising hjelm og plassere sveising munnstykket like over pause i stolen metall. Bruk den ledige hånden for å knipe de to stykker av metall som sammen som du deretter kan trekke på avtrekkeren av sveiser. Du vil se en pool av metall begynner å danne gjennom linsen av hjelmen.

•Få smeltet metall bassenget over pause i stolen metall i en søm bevegelse, holde størrelsen på metall bassenget omtrent en fjerdedel av en tomme i diameter. Hvis bassenget blir mindre, flytte tregere over metallet. Hvis det er større, raskere.

•Scrub overflaten av sveise med stålbørste når du har fullført prosessen. Dette vil fjerne alle spor av slagg - biprodukter, som danner over toppen av sveisen.