Hvordan sukker påvirker snittblomster?

January 30

Introduksjon

Holde snittblomster ser bra for en akseptabel tidsperiode etter kjøp kan være vanskelig, fordi så snart blomstene er kuttet, de gjennomgår fysiske endringene som får dem til å begynne wilting. Siden snittblomster kan være dyrt, er det viktig å forstå hva du kan gjøre for å holde dem ser vakker så lenge som mulig.

Erstatter fotosyntese

Alle planter bruk fotosyntesen for å lage sukker nødvendig for å opprettholde livet. Når du legger sukker i en vase av blomster, blir denne tabellen sukker maten nødvendig for cut blomster å opprettholde sin sunne ser litt lenger. Snittblomster vil ta sukker gjennom deres stengler å ernære seg selv. Innendørs lys er imidlertid ikke nok til å tillate din snittblomster fortsette å bruke fotosyntese lage nok sukker for å holde dem fra wilting.

Syrer

Å legge til sukker for seg vann i vase av blomster er ikke nok å opprettholde dem for lenge. En av grunnene til dette er at bakterier også trives på sukker. Legg til et surt element til sukkervann i form av klor. Den beste kombinasjonen er 2 tsp. sukker og 1 ml av klor til 1 liter vann i vase. Dette vil både mate din blomster og hindre veksten av bakterier.

Sitrus brus alternativ

Et alternativ til tabellen sukker og klor er sitrus brus. Sitrus brus har fordelen av som inneholder både sukker og sitronsyre. Snittblomster vil få sine sukker så de har mat, men sitronsyre vil forhindre bakterievekst også. Tabellen sukker og blekemidler lukter ikke godt sammen og sitrus brus gjør en fin luktende erstatning. Bare bland flaske sitrus pop 3 bokser med vann og legg den i din vase med cut blomster.