Hvordan sukker påvirker klippe Roses?

May 17

Hvordan sukker påvirker klippe Roses?

En rose bukett kan formidle mange meldinger mellom giver og mottaker, inkludert kjærlighet, medfølelse og glede. Men sliter mange mennesker med å holde friske snittblomster ser lyse etter en dag eller to. Legge sukker til vann kan bidra til å bevare friske snitt roser.

Grunn

Noen blomsterhandlere og gartnere fremme legge sukker til vannet fordi det hjelper etterligne fotosyntese. Fotosyntesen er en prosess som gjør blomster maten.

Beløp

For best resultat, er 1 ts sukker lagt til vannet anbefalt, ifølge Real Simple magasinet. Sukker har ofte problemer med oppløsning i kaldt vann. En løsning er å gjøre en enkel sirup ved oppvarming like deler sukker og vann til alle sukker er oppløst. Legge til 1 ts av enkle sirup vasen. Lagre overskytende sirup i kjøleskapet for fremtidig bruk.

Mulig Problem

Et av problemene med å legge sukker til blomst vase stedet blomsterhandler-pakket blomst mat er at sukker inneholder ikke en bakterier-drapet agent. Endre blomster vann regelmessig og trim deres stammer hver dag for å hindre bakterier buildup.