Hvordan Stucco utside House

December 28

Stukk er en yttervegg finish et bolighus eller næringsbygg. Det er relativt billig, kan være dekorative og kan males. Det er enkelt å rengjøre stukk. Press vask er en metode, bruke såpevann for å vaske bort skitt og grim. Bruke stukk er ikke vanskelig, men krever oppmerksomhet på detaljer. De fleste stukk jobber for residential boliger ta samme mengden tid som å male huset over en helg.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes utvendig vegger med såpevann med en høytrykksvasker. Få alt støv og grim av veggens overflaten. At veggen for å tørke og deretter skrubbe den med trisodium fosfat, eller TSP og pensel. La veggen tørke før blande av stukk.

•Mix en halv-bag Type "S" mørtel med 2 1/2 gallons av vann og 16 spader sand i en trillebår. Bland sammen med en skitt hakke før den oppnår en pannekake batter konsistens. Blandingen kan ikke være for soupy eller mørtelen vil ikke binde til veggen overflaten. Instruksjonene blanding på Type "S" mørtel bag for nøyaktighet.

•Apply første strøk mørtel bland til veggen med en sparkel, starter på bunnen av veggen. Nytt glatt mørtel blandingen med sparkel når hele veggen er belagt, deretter sette hakk i mørtelen etter 50 til 60 minutter med kanten av murskje mens det er innstilling slik at stukk kan bånd sikkert. La satt for 24 timer før den faktiske stukk til veggen.

•Mix stukk, vann og sand i henhold til produsentens spesifikasjoner. Dette er ofte de samme blandingen proporsjonene som Type "S"-mørtel, sand og vann. Fordelt på stucco tørket mørtel blandingen på samme måte, fra grunnen opp med en sparkel. Lage dekorative swirls i stucco med sparkel som ønsket å gi det et mer estetisk utseende. La tørke en hel dag.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke paint eller en klar finish på kurert stukk hvis du ønsker.