Hvordan Stucco Rock

March 19

Stukk er et materiale brukes på fasaden til å gi en karakteristisk tekstur. Den er laget av blandingen av en grov makt og bindemiddel. Du kan bruke stukk på nesten alle utvendige overflater for å gi en visuell fakkel. Du kan kjøpe den i en våt blanding som du kan børste eller rake på vegger og eksteriør. Programmet teknikker kan endre den tekstur og tykkelsen på stucco, slik at du kan utøve noen kreative kontrollen over den endelige utseendet.

Instruksjoner

•Apply liberale utsmykkes liming agent til overflaten du vil bli stuccoing. Bruk pensel til å selv frakken og sikre maksimal dekning. Vent til den bindemiddel tørke før noen stukk. Det tar rundt en halv time tørke helt.

•Apply en base lag med stukkaturer i store swaths direkte til den bindemiddel bruke en sparkel. Mål for en tykkelse på ca 1/4 tommers.

•Gouge horisontal merker i overflaten på grunning med stukkaturer rake, etter tillater grunning tørke i ca 20 minutter. Tillate grunning tørke en hel dag etter riper.

•Apply en avsluttende belegget over ansiktet pelsen bruker din murskje. Riper i grunning gjør det avsluttende belegget bygge inn fast i teksturen i veggen. Tykkelsen på det avsluttende belegget er opp til personlige preferanser, men bør ikke overstige 1/2 tommers. Hvis det avsluttende belegget er for tykk, det kan deformere eller skyv i tørking prosessen. Tillate det avsluttende belegget tørke i noen dager å fullføre prosessen.