Hvordan Stucco et hus

July 22

Stukk har vært brukt i hjem bygging for aldre. Det er en rimelig metode for å dekorere utsiden av ditt hjem uten å ofre kvaliteten på materialer. Stukk kan brukes i mange utførelser og mønstre, og det kan males. Bruke stukk er ikke vanskelig hvis du følger noen enkle trinn. Tiden for programmet vil avhenge helt størrelsen på prosjektet og innvielsen av hus.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten for å være stuccoed med en vannslange, kratt pensel og TS rensemiddel. Skrubbe alle områder, betaler spesiell oppmerksomhet til noen tilsmusset. Vask av løsningen og re skrubbe. Dette trinnet er viktig for resten av prosessen. Hvis stukk ikke binde til overflaten, deretter mislykkes hele prosjektet. Hvis du søker stukk til en tre overflate, spikeren filt papir, så diamant lekte, til veggen med taktekking negler.

•Mix typen S mørtelen å forberede en grunning av stukk. Legge til 16 spader sand, 2,5 gallons av vann, og halv en bag av typen S mørtel hjulet fat. Bruk hakke for å blande mørtelen sammen. Du må kanskje legge vann, sand eller mørtel å få den ideelle konsistensen---du pannekake batter konsistens som er litt klissete (tilføyer mørtel pulver vil gjøre blandingen mer klissete).

•Våt overflaten for å være mortared. En frimurerne murskje, scoop ut og fyll hawk (et bord med 16 inches av 16 inches som har en hånd på bunnen---du vil holde gjørme opp veggen med dette mens du skyver gjørma på veggen med betong murskje). Plass typen S mørtelen på veggen i glatt slag, arbeid fra bunnen av veggen til toppen. Når gjørma har angitt 15 minutter, gå tilbake over det med betong murskje å glatte overflaten enda mer. Etter én time, bruke hakk murskje for å gjøre hakk i mørtelen---dette vil gi stukk noe til binding til.

•Apply av stukk 24 timer etter typen S mørtelen har satt. Bruke samme metode som før når du blandet typen S mørtelen og brukt den hawk og konkrete murskje. Når du har et tykt lag på veggen, gå tilbake og lage swirls i veggen med betong murskje ønsker du mønstre. Være kreativ. Må du gjøre dette snart etter at du har brukt stukk---du må gjøre det som du bruker gjørma. For en glatt overflate, bare tillate stukk tørke og tørk over det med en fuktig svamp til overflaten er glatt. Dette bør gjøres etter ca 30 minutter---hvis gjørma er for vått, det vil klumpe seg opp i stedet for tørke glatt.

•Tillat stukk tørke i 24 timer og deretter ferdig overflaten med maling eller en klar finish. Valg og farger er ditt---du kan oppdatere som du liker.

Tips og advarsler

  • Som en erstatning for stukk, kan du bruke en vanlig type N morter.