Hvordan Stucco betongblokker

December 11

Betong blokker er mur enheter brukes til å konstruere vegger, bunntekst og stiftelser. Mens blokk konstruksjonen er relativt rask og rimelig, det ferdige produktet tendens til å være omtrent teksturert med en skjemmende grå farge. Mange huseiere finner at disse blokkene med stukk er en av de enkleste og rimeligste måtene å opprette en attraktiv finish for vegger og andre strukturer. Stukk kan brukes til å gi unike teksturer på betong blokken, og kan selv være farget med fargestoffer eller maling som ønsket.

Instruksjoner

•Rengjør blokkeringen vegger for å fjerne smuss, olje og fett. En ren betongvegg vil være mer sannsynlig å bånd med stukk og vil bidra til å sikre et langvarig program. Leie en høytrykksvasker å rengjøre veggen, arbeid fra bunnen av veggen til toppen. Hvis veggen er veldig skitten, bør vanlig varmt vann være tilstrekkelig for rengjøring.

•Patch alle hullene eller sprekker i blokkene. Fyll små sprekker med en latex betong caulk, sørge for å fylle all tilgjengelig plass. Bruke en konkret reparasjon blanding for å fylle større sprekker eller tomrom. Skrape bort materiale for å la veggen overflaten glatt og nivå når alle reparasjoner er fullført. Tillate lappet områdene tørke fire til seks timer før du fortsetter.

•Paint veggen med en konkret liming agent og en ren pensel eller rull. Denne bindemiddel vil hjelpe stukk overholder blokken, og vil redusere sprekker og krymping av stukk over tid.

•Velg en ferdigblandet stukk blanding og tilsett vann i henhold til instruksjonene på pakken. Riktig blandet stukk er ganske tykk, og har konsistensen av lim eller smør. Bruk en drill med litt padle for å røre stukk slik det er godt blandet.

•Apply din base coat. Denne kåpen blir 3/8-tommers til 1/2-tomme tykk, og bør brukes med en hakk sparkel. Prøver å holde stukk ganske selv over veggen overflaten, men ikke bekymre deg utseende eller tekstur på denne kåpen.

•Bruk et stykke trelast "flyte" veggen, fjerne overflødig stukk og skape en glatt overflate. Når stukk bare begynner å stivne, bruke en stukk rake opprette riller over hele overflaten. Dette er kjent som en "scratch" pels, og vil hjelpe den siste strøk overholder veggen sikrere.

•Tillat første strøk tørr overnatting, deretter blande en andre batch av stukk og bruke din siste strøk. Dette siste strøk bør være 1/4-tomme tykk, og bør være strukturert for å skape ønskede mål. Ved å eksperimentere med den vinkelen og press murskje din, kan du opprette struktur eller nesten glatt stukk vegger.

•Hold veggen fuktig. Tåke stukk med en hageslange eller spray flaske flere ganger om dagen for de neste tre til fem dagene. Dette vil forårsake stukk tørke sakte, som kan redusere sprengning og smuldrer.

Tips og advarsler

  • Hvis du dekker en stor overflate, kan du vurdere å blande din egen stukk for grunning. Bruk en del Portland sement, en del kalk og fire deler sand. Tilsett vann litt om gangen til din stukk har konsistensen av smør. Dette er ofte mye billigere enn å bruke en ferdigblandet blanding. Stick med ferdigblandet stukk på din siste strøk, som det kan være svært vanskelig å lage den riktige overflaten og tekstur uten å bruke profesjonelt blandet stukk.