Hvordan strukturen blomstrende planter

November 24

Hvordan strukturen blomstrende planter

Utforme en hage kan være utfordrende, men morsom, og størrelsen og strukturen i hagen kommer an på hvor stor din gårdsplass er. Bestemme riktig design strukturen som vil markere alle de forskjellige fargene og størrelsene av blomstene du er anlegget den beste måten å lage en hage å være stolt av. De to viktigste faktorene som bestemmer hvilke blomster kan du velge fra er typer jord i området og graden av sollys som hagen vil motta.

Instruksjoner

•Examine din tunet og bestemme hvor du vil den nye blomsterhagen gå. Sjekk området på ulike tider hele dagen for å se hva slags lys den får. Enkelte blomster krever full sol, mens andre vil vokse i delvis sol eller full skygge. Kvaliteten på lyset ville hjelpe du avgjøre hvilke blomster for å plante.

•Fyll noen vann på jord og avgjøre hvis det drenerer godt, eller hvis vannet danner pytter. Trykk på jord å avgjøre om det er sand eller leire som. Som med sollys, foretrekker visse typer blomster jord typer over. Velg din blomster tilsvarende.

•Sketch ut strukturen i din blomsterhage. Posisjonen høyere planter mot baksiden, og de som ikke vil vokse mer enn 3 til 5 inches i front. Fyll i midten med blomstrende planter som faller i midten av disse to kategoriene.

•Plant din blomster, ifølge design. Plante høyere blomster som du øremerket baksiden først, deretter jobbe deg fremover, rad etter rad. Måten du ikke har varsomt jobbe deg rundt mindre planter å komme til den åpne plassen i ryggen. Vanne plantene som kreves av sine spesifikke instruksjoner.