Hvordan støtte sukker Snap erter

April 19

Sukker snap erter er ikke bare deilig og lett å lage mat, de er veldig lett å vokse. De elsker trail og wend vei oppover; alt du trenger å gjøre for å støtte sukker snap erter er å gi dem noe å klatre. De vil ta på seg selv, så i motsetning til mange andre vines, du trenger ikke å bekymre deg for å sikre sukker snap ert vinrankene til deres støtter. Mange gartnere bare vokse sukker erter ved en eksisterende struktur som de kan klatre på egenhånd. Hvis du ikke har en eksisterende struktur, starter med en støttestruktur som er ganske stor; det største feil nye gartnere lage er underestimating hvor stor deres planter skal få.

Instruksjoner

•Plant dverg varianter av sukker snap erter veldig tett sammen, ikke mer enn 2 til 3 inches hverandre. De vil lene på hverandre som de vokser, og det er all støtten de trenger. Hvis du foretrekker å støtte dem, bruke anlegget innsatsen tilgjengelig til enhver oppussing butikken eller hage senter.

•Bruk falt lemmer og restene fra beskjæring støtte mellomstore varianter, og de som ikke har nådd sine full vekst. Plasser grener mer enn 4 fot lang i bakken ved siden av erter. La på mindre lemmer og skudd for erter å klatre.

Støttet noen middels til store sukker snap ert vinstokker ved å kjøpe eller gjøre en wire bønne bur, hvilke er en bare en kjegle laget av åpne wire med mange steder for vinrankene å klamre seg til.

Støttet de høyeste, fulle erter ved å senke 6-fots lengder av metall rør, PVC eller 4 x 6 planker satt litt betong. Kjør wire gjerde eller espalier netting mellom søyler for sukker snap erter å klatre.

Tips og advarsler

  • Knytte et langt stykke hønsenetting på siden av bygningen, og fest nederst i bakken, bak en rad med sukker snap ert planter, så de kan klatre veggen som eføy.