Hvordan støtte frukt grener

March 24

Noen ganger er det nødvendig å støtte greinene av trærne som er lastet med frukt for å holde grenene brytes. Vanligvis vil bare en ung treet kreve dette, siden frukt bør thinned tidligere i sesongen til en verdi som en sunn gren. En ung treet kan har ennå ikke utviklet støttestruktur for å holde all frukt det kan produsere, og så trenger litt ekstra hjelp fra deg.

Instruksjoner

•Prune bort usunn grener. Grenene som er syke eller skadet bør være beskjæres bort i vintermånedene å forlate rommet for sterkere grenene. Denne måten du kan tilbringe din tid på å hjelpe vokser de sunn grenene så mye frukt som mulig.

Støttet bagasjerommet. Hvis din tree er ung og allerede produserer tungt, må du gi ekstra støtte stammen av treet. Plass en stang i bakken ved siden av bagasjerommet på treet, være forsiktig med å skade rotsystem. Sikre stammen til Sydpolen bånd som vil strekke med veksten av treet.

•Kontroller en maistang. Hvis mange av grenene må støttes, kan du bruke en sentrum Polen som i trinn 2 ovenfor og knytte grenene til det ovenfor. Bruk flere lange biter av nylon streng knyttet til toppen av stangen, og sett deretter en spiker direkte under dem å holde dem fra å gli ned pole. Du kan bruke én eller flere for å støtte hver gren, knytte strengen til en mot slutten av grenen.

Støttet personlige grener. Hvis bare noen av grenene må støttes, kan du bruke innsats som er 2 til 3 fot bagasjerommet på treet, under grenen støttes. Begrave dem dypt nok at de er sikre. Sy 2 små trestykker den av innsatsen i form av en "V", og angi deretter grenen, binde det løst slik at den kan vokse riktig.

•Fjern støtte. Etter at treet har modnet, støtte pole ved bagasjerommet bør ikke lenger være nødvendig og bør fjernes for å hindre skade på treet. Strengene fra maistang kan fjernes på innhøstingen, kan innsatsen støtter personlige grener.