Hvordan støtte ert planter

March 28

Hvordan støtte ert planter

Planting søte erter i våren og høsten tilbyr en gartner med en deilig ert høst i kjøligere temperatur periodene i vekstsesongen. Søt pea planter blomstrer og starte prosessen med å produsere erter mens temperaturen er under 80 F, vil de blomstre rikelig i en voksende område. Voksende hovedkravet av søte erter er en støttestruktur for dem å klatre. Så lenge du støtter ert planter med en lys, vil de gjerne klatre og produsere erter.

Instruksjoner

•Opprett to furer for pea frø med hakke. Gjør furer 8-10 inches fra hverandre for å tillate støtte strukturen.

•Pound tre innsatsen i jorden mellom furer, avstand innsatsen ca 3 fot fra hverandre og banket dem i jorden ca 4 inches dyp.

•Sett slutten av hønsenetting til første innsats, plassere en plast uavgjort 2 inches over jord nivået, en andre plast binder på toppen av innsats og en tredje plast slips på midtpunktet mellom de to første båndene.

•Strekk kylling wire mellom første innsatsen og andre innsatsen og koble ledningen til andre innsats på samme måte som du hønsenetting første innsats.

•Continue strekker hønsenetting mellom innsatsen og feste den på samme måte til du når siste innsats. Sy hønsenetting til siste innsats plast båndene og deretter kuttet av hønsenetting flush med innsatsen med wire cutters.

•Plant erten frø i furer, avstand dem 3 inches fra hverandre, og dekke dem med 1,5 inches jord. Vann frøene sjenerøst og holde jorda fuktig mens frøene spirer. Som frø vokser, vil de naturlig voksen og klamre seg til hønsenetting for støtte.