Hvordan støtte en valnøtt treet lem

October 18

Hvordan støtte en valnøtt treet lem

Valnøtt trær er verdsatt for både trevirket og nøtter de bærer. Treet er vanskelig. Valnøtter har økonomisk betydning og brukes som windbreaks. De har fine, ofte blader og tykk, skjellete bark. Blomstene er 7-tommers lang grønn catkins. Nøtter produsert i sommer har tykke, grønne skall. Skall bli svart til mørk brun i høst og begynne å slippe fra treet. Fruktene er 1 til 2 inches tvers og kan vekten et tre ned. Overdreven frukt kan også forårsake en lem å bryte, så det er lurt å rekvisitt opp tyngste rentebærende grenene. Mange arbeid for å støtte lem, hvorav mange er allerede i og rundt hjemmet.

Instruksjoner

•Skjære en v-formet hakk av en 1 tomme bord ' topp. Bruke avfallstre, så lenge det er lenge nok til å nå grenen. Hakket gir grenen et hvilested. Bruk ett bord av stammen og en annen halvveis til slutten for svært lange grener.

•Winding treet tape rundt lem gir den oppkvikkende støtte. Bruke tre til fire lag stiv stammen. Fjern båndet etter høsting valnøtt frukt.

•Kontroller fatle hyssing eller selv gamle nylons som festes til en lem over den trenger støtte. Gamle nylons er en god måte å resirkulere, men det har noen gi slik at treet ikke Christiaan.

Støttet en lem med en telescoping treet krykke. Disse har sterke, metall stenger utvide til flere høyder. Toppen er kronet med en pute, buede sete for lem. De er brukervennlig og nyttig for flere størrelsen og høyden grener.