Hvordan støtte en skjev dekk

January 12

Hvordan støtte en skjev dekk

En lener seg kortstokk er et alvorlig problem. Hvis du oppdager dekk lener, ikke gå på den før den har blitt inspisert og du har gjort de nødvendige reparasjonene. Mange av disse reparasjonene er relativt billig og lett å oppnå.

Instruksjoner

•Kontroller å se hvor dekk er ikke nivå å avgjøre, om noen, av innleggene er utsatt. Kile et innlegg under dekk ved sviktende innlegget å støtte vekten av dekket mens du service sviktende innlegget. Ikke la noen gå på dekket mens dette skjer. Bruker en sirkelsag, kuttet sviktende innlegget om en fot opp fra bunnen. Bruker ratchet, unbolt den gamle innlegget fra dekket.Kontroller at innleggene er riktig størrelse gitt høyden på dekk. Dekk høyere enn 8 feet, for eksempel bør ha innlegg som 6-av-6 i stedet for 4-ganger-4. Skjær et innlegg på riktig størrelse til høyden på dekk. Bolt den på plass ved å bore to hull gjennom innlegget og innramming. Sette en bolt gjennom både en skive rundt den andre siden av bolt og stramme en mutter tett etter vaskemaskinen.

•Kontroller finans styret som kobler dekk til huset. Kontroller at du har et tilstrekkelig antall lag skruene som forbinder styret til huset. Legg til opphold skruer med skiver hvis nødvendig ved å bore gjennom finans styret med litt det er litt tynnere enn skruene du vil bruke. Sett en skive rundt hver lag skrue og stram den i hullet du bare boret.

•Kontroller bjelke kleshengere. Fjern alle rusten spiker fra hengere og legge spiker i noen hull som mangler negler. Bare bruke spiker ment for bjelke kleshengere.

•Kontroller at noen av terrassebord styrene er svampete, råtne, slitt eller ellers korrodert. Bruk en snuse for å fjerne eventuelle feil terrassebord styrene, kuttet nye brett størrelsen på gamle styrene og spiker dem på plass ved å sette to negler gjennom terrassebord styret i bjelke på hvert punkt styret krysser en bjelke.

•Skjære 2-av-6 planker diagonale lengden på dekk. Hvis lengden er lengre enn standard 8-fots bjelker, bruke mer enn én. Sette negler via helt til enden av planken i bjelkene, minst tre i hver side. Hammer i to negler på hvert punkt denne planke krysser en bjelke under dekk å spenne dekket mot svaie.

•Reseal dekk med en tetningsmasse ment å beskytte mot vannskader.