Hvordan støtte en Cedar Fence Post

December 6

Hvordan støtte en Cedar Fence Post

Hvis cedar gjerdet har begynt å helle, må gjerdestolper støtte. Løs innlegg er et resultat av myknet jord eller dårlig installasjon. Betong gir en cedar stolpe med støtte må holde opp et gjerde. Det er alltid best å støpe under gjerdet bygging, men jobben kan også gjøres etterpå. En løs cedar gjerdestolpen vil forårsake ekstra belastning på andre innlegg i gjerdet og rettes så snart som mulig.

Instruksjoner

•Dig ut smusset rundt eksisterende cedar gjerdestolpen ved hjelp av en spade. Grave ut 8 inches av skitt hele veien rundt innlegget. Grave 4 inches under bunnen av innlegget.

•Still en boble nivå på gjerdet innlegg og har to folk løft av eksisterende gjerdet på begge sider av innlegget til innlegget er nivå. Angi styrene under fekting slats på hver side av hullet for å holde stillingen på dette nivået.

•Mix Forhåndsblandet betong med vann i en 5-gallon bøtte før det er konsistensen av tykk peanøttsmør. Fyll hullet til betongen kommer til toppen. Stikke en pinne opp og ned i betongen for å få den til å sette innlegget og i hullet. Støtte bord opp på hver side av gjerdet å holde innlegget rett opp og ned mens betongen setter. Styrene kan fjernes etter 48 timer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil bruke betong, kan du bruke en road-base blanding.