Hvordan størrelsen Fan for en eksos rør

February 5

Eksos rør er kanaler installert på loftet eller crawlspaces som sirkulerer luften fra oppvarming og klimaanlegg systemer. Det kan komme en tid når du trenger å størrelsen fan for din eksisterende rør. Når dimensjonering fans eksos kanaler, er det best å måle både viften selv og røret. Dimensjonering rørledninger riktig er viktig og når tilpasset riktig, kan du spare penger på oppvarming og kjøling kostnader.

Instruksjoner

•Shut av strømmen til kretsen som driver duct viften må du størrelse.

•Tilgang din loftet eller crawlspace hvor din avtrekksvifte ligger og koble fra ledningsnett for din duct avtrekksvifte. Wire terminalene kan løsnes og fjernes med en skrutrekker.

•Fjern rørledningene festet til viften. Det vil bli holdt på plass av en klemme. Løsne skruen på klemmen med en skrutrekker.

•Measure eksos kanalen når viften er fjernet. Husk på at hvis du endrer kanaler ut til størrelsen, økningen i viftestørrelse bør være proporsjonal. Skriv ned dimensjonene i eksos kanalen, nemlig diameter.

•Fjern foran grill på røret fan og trekk viften fra kabinettet. Måle det fra et tips til den andre på den andre enden. Skriv disse dimensjonene ned og bruke dem sammen med duct dimensjonene, kjøpe ny fan.