Hvordan stopper jeg mugg på Vinduer?

August 17

Hvordan stopper jeg mugg på Vinduer?

Ifølge University of Georgia, stoppe mugg fra voksende på windows bare holde dem rene, godt ventilert og tørr. Mugg er et tynt hvitaktig blå-grønn eller sort vekst som produseres av mold. Mugg kan vokse i fuktig, varmt og dårlig opplyste områder der luften ikke sirkulerer som kjellere, skap og kravlesøket spaces. Mugg kan også bli på mat fra cellulose og protein produkter som draperier og dusjforheng nær windows.

Instruksjoner

•Rengjør mugg området på det Vinduer bruker en klor blekemiddel blanding av 2 ss. med blekemiddel og 1 QT varmt vann. Tørk området med en svamp og blekemiddel blandingen. La blekemiddel på området fra i 10 minutter, og deretter skyll med vann og la tørke helt. Bruk en vannavstøtende, jord-motstandsdyktig spray på områdene rundt windows følg produsentens instruksjoner for å hemme mugg vekst.

•Vanntett betong og andre murvegger og gulv å forhindre overdreven fuktighet forårsaket av kondens eller isolasjon problemer. Utføre to sement maling med en kost på vegger og gulv. Bruk en vanntett fugemasse belegg nødvendige å forsegle murvegger og andre utenfor overflater.

•Dry luften med klimaanlegg eller avfukteren; kjølig luft har mindre fuktighet. Tillate klimaanlegget på minst to timer å kjøle og sirkulere den tørre luften tilbake i rommet. Bruk en avfukteren når ingen klimaanlegget er tilgjengelig, holder Vinduer og dører lukket. Dører og Vinduer kan også åpnes eller eksos fans kan brukes hvis luften utenfor har mindre fuktighet enn innsiden air. Varme huset med varmeapparater å kvitte seg med fuktighet i vintermånedene.

Tips og advarsler

  • Kjemisk mugg hemmere bør bare brukes med forsiktighet i henhold til produsentens instruksjoner; de er giftig for mennesker og dyr.