Hvordan stopper jeg et godt fra stanger?

December 15

Hvordan stopper jeg et godt fra stanger?

Stanger i brønner er forårsaket av bevegelse av vann mellom godt pumpe og rørene som kobler den til kraner i ditt hjem. Vel pumper regulere vanntrykk ved å slå på og av for å øke eller redusere henholdsvis. Denne prosessen er kjent som "sykling" og, over tid kan, føre til belastning på motoren og slitasje på komponenter. Den slår du hører er lyden av en høy mengde vann beveger seg raskt gjennom rørene som pumpen slås av og kan kontrolleres ved å minimere sykling av pumpen.

Instruksjoner

•Juster vanntrykket på din godt trykket meter. Normal vanntrykket er mellom 10 PSI og 60 PSI. Være forsiktig med å angi trykket for høyt eller pumpe kan forbli på hele tiden.

•Lad opp trykket tank. Tøm alle vann og åpne sluseventil tillate vann igjen. Dette vil forhindre din tank fra blir vannfylte, som kan være en årsak til stanger. Trykk tanker er avhengige av luften som presser vann ut av tanken når pumpen er slått av og mangel på luft kan forårsake pumpen gå mer enn vanlig.

•Installer syklus stopp ventilen trykket tank. Disse ventilene hjelpe variere pumpens sykling hastigheten vannforbruket og bør slutte den stanger. For hjemmebruk er en 1-tommers ventil egnet.

Tips og advarsler

  • Avløp er en kompleks jobb. Hvis du ikke har den nødvendige kompetanse og erfaring, konsultere en profesjonell.