Hvordan Sterilize jord for innendørsbruk

September 3

Hvordan Sterilize jord for innendørsbruk

Sterilisert jord er viktig når voksende planter innendørs, som utendørs jord tendens til å inneholde insekter og patogener som hemmer sunn innendørs voksende. Det finnes fire vanlige måter å sterilisere jord som alle har utsette jord til høye nivåer av varme å drepe bakterier. De fire metodene inkludere ovn, mikrobølgeovn, trykkoker og damp sterilisering. Når sterilisert, er jorden trygg og klart til bruk i potteplanter.

Instruksjoner

•Spread jord jevnt i en glass bakervarer panorere mer enn 4 inches dyp og dekk til pannen med aluminiumsfolie. Plassere et egg i jord, og angi ovnen 180 grader Fahrenheit. Bake jord i 30 minutter, og tillater ikke jord temperaturen overstige 200 grader Fahrenheit som dette kan resultere i anlegget giftstoffer. Fjerne brødformen fra ovnen etter 30 minutter, og la jord å kjøle med folien igjen på pannen.

•Plasser jord i en plastbeholder, og dekker beholderen med plast lokk. Stikk et hull i lokket at damp å rømme. Mikrobølgeovn jord 90 sekunder for hver 2.2 lbs. av jord.

•Legg tre til fire kopper vann i en trykkoker, og sett en gryte av jord ikke mer enn 4 inches dypt på et stativ over kokeren. Dekk til pannen med et ark med aluminiumsfolie og stable formene for å opprette steam sirkulasjon. Lukk trykkokers lokket og la dampventilen litt åpne før steam vises mens du er i bruk. Når steam vises, lukke dampventilen og varme i 15 minutter for 10 lbs. press. Slå av trykkoker, og vente på pans avkjøles før fjernes. Holde aluminiumsfolie på pannen til du er klar til bruk jord.

•Fyll en tomme av vann i en stor gryte, og sted en damp kurv fylt med jord i potten. Lukk pottens lokket og snu komfyrens brenner på høy varme. Vente på vannet til å koke, og åpne lokket litt for å unngå press. Kok vannet i 30 minutter etter steam vises, og slå av varmen. Tillate damp kurv til å kjøle og fjerne jord.