Hvordan steinstranden Dash en vegg

May 30

Hvordan steinstranden Dash en vegg

Stukk er en brukte finish for utsiden av et hjem, men du trenger ikke å bare bruke vanlig stukk. Det er mange måter å tekstur eller fullfører stukk for å gi det et mer unikt utseende. For eksempel, er pebble dash, også kjent som tørr dash, en bestemt type finish stukk veggene som i hovedsak består av småstein eller små steiner innebygd i stucco, som resulterer i en ekstremt slitesterk finish med heller rustikt uttrykk.

Stukk

Stukk er laget av en blanding av portland sement, sand, lime og vann, og så er en meget robust og stabil materiale. Det er tungt, skjønt, og så de fleste konstruksjoner trenger noen forsterkning både holder stukk og sikre at det stikker riktig struktur. Stukk brukes flere strøk. Den tradisjonelle metoden krever tre frakker, scratch pels brukes til å hjelpe de andre strøk følge, en brun frakk og deretter en avsluttende belegget som har den endelige teksturen. Moderne materialer kan eliminere den brune pelsen, men forlater scratch og fullføre strøk.

Pebble Dash

Stukk krever flere strøk du skal følge og oppnå best mulig utseende. Pebble dash brukes alltid til finalen belegg. Normalt er bruk pebble dash en to-person jobb. En person gjelder frisk stukk veggen, mens andre kaster små steiner, vanligvis 1/8 til 1/4 tommers diameter på stucco bruker en scoop. Det er nødvendig å ha to personer å gjøre dette effektivt, siden stukk må være frisk småstein å feste. Etterpå er teksturen noen ganger glattet og flat med en tre flyte.

Andre metoder

I stedet for å "kaste" småstein på en vegg, kan du potensielt sette dem i hånd. Dette er et attraktivt alternativ hvis du vil at arrangementet skal selv og konsekvent eller ønsker du en mosaikk-lignende effekt eller hvis du skal bruke stor småstein som kan bli "kastet." Du kan bare bruke en teknikk som dette for aksenter, skjønt, siden du har å innlegge steinene før stukk er veldig tørr, betyr at er den enkleste metoden å arbeide med små områder samtidig.

Våt flotte

Du kan også være interessert i en variant på pebble eller tørr flott tekstur, en metode kjent som våt flotte. Med våt flotte, steinene blandes direkte inn i stukk og deretter blandingen brukes til veggen. Dette vil resultere i en struktur utvendig belegg som er enda mer slitesterk enn pebble dash. Småstein vil ikke være synlig, men strukturen av stukk og pebble blandingen vil bli. En våt stiplet vegg kan være malt eventuelt mens maling på pebble stiplet veggen dekker småstein.