Hvordan: stein finer utvendig Porches

July 1

Utvendige balkonger kan bli forvandlet ved tilsetning av stein skallfasetter til sine tre flater. Denne endringen gjør dem ligner gamle hytter eller staselige måte boliger. Legger til finér utenpå en hele verandaen krever ganske mye kreativ forme og tillegg av skallfasetter i uvanlige posisjoner. Det er mye vanskeligere å bruke, men gir en mye mer imponerende utseende ved ferdigstillelse. Installere disse skallfasetter kan gjøres av noen finér-spesifikk utstyr, slik som lekte, mørtel og Mørtelanker, fordi den krever minimalt verktøy i tillegg til disse materialene.

Instruksjoner

•Sand hver del av verandaen, inkludert innlegg, vegger og støtter bruk av grov grus sandpapir. Bore hull i skogen av veranda i et 12-tommers rutenett dekker hver overflate. Bore hull hver 6 inches langs hjørnene av vegger eller kantene rundt vinduer.

•Strekk deler av lekte over hver overflaten av veranda som har steiner mot den. Bruk tinsnips å kutte lekte etter behov, men bruke de lengste stykker av lekte mulig å sikre færrest sømmer som skal overlappe med minst 4 inches. Justere sømmene i lekte slik at de faller på flate deler av veggene og innlegg og aldri i hjørnene.

•Drill galvanisert 3-tommers treskruer med plast disk skiver gjennom lekte på hvert hull posisjon. Legge til ekstra skruene på noen deler av lekte som må ha ytterligere støtte, for eksempel overlappende skjøtene.

•Dekk hele verandaen overflaten med mørtel slik at integreres det helt i lekte, dekker hver søm og få under hver seksjon. Bruke mørtelen med en sparkel og holde det jevn før det er mer than1/4-tommers tykke over lekte. Arbeid fra inndelingen til inndeling og bare gå videre når en inndeling er fullført.

•Let mørtelen tørke ut i tre timer, deretter skrape overflaten av mørtelen med en grov, skarp gjenstand som metall rake eller høygaffel. Skrape alle mortared overflater for å forberede mørtelen tillegg av skallfasetter. La mørtelen tørke i 48 timer og se nøye å sikre at det ikke bli våt ved å dekke det opp med tarps eller maling klær om nødvendig.

•Smear 1/4-tommers mørtel på baksiden av hver stein finér og fastsette den til på trammen ved å holde den på plass i 30 sekunder. Gjøre steinene øverst på trammen først og arbeid ned. Bruk store steiner først og eventuelle gjenværende mindre steiner for å fylle hull igjen av de store steinene. Kutte steiner for å gjøre design eller fyll ut uvanlig felter ikke kan fylles med normal steiner.

•Let steiner tørke i tre timer og sett deretter inn mørtel mellom steinene til hva dybde av fugemasse er ønsket. Holde området veranda tørr i 48 timer å la steinene i stedet fast.

Tips og advarsler

  • Ordne stein livfullt som tydelig kontrast ved å gjøre veggen ser naturlig og mer attraktivt.