Hvordan Steam støvsugere arbeid?

December 1

Hvordan Steam støvsugere arbeid?

Hvis du har teppe, vet du at steam renhold ditt teppe og tepper er ment for å hjelpe holde dem rene og friske lukter og selv forbedre utseendet. Men hvordan steam rengjøringsmidler arbeid? Er de virkelig flere effektiv enn støvsugere? Og hvilken type damp renere trenger teppet? Damprensere fungerer på forskjellige måter avhengig av modell. Det er viktig å forstå forskjellene for å velge rette for deg.

Funksjonen

Damprensere arbeide å fjerne dypt forankret skitt, mold, sopp og bakterier fra tepper og tepper. Desinfisere kan og rense et teppe. Damprensere kommer i en rekke størrelser, fra håndholdte varianter som spot Rengjør til store, industrielle damprensere.

Hvordan virker de?

Innenfor hver damp renere er en kjele. Når vann legges til damp renere, kjelen varmer vann til en svært høy temperatur og produserer damp. Når du rengjør med en damp renere, er steam sprayes på høytrykk på teppet og jobbet i fiber med roterende børster. Høy varmen og trykket bidrar til å løsne smuss og flekker. Noen damprensere også bruke kjemikalier fjerne flekker, mens andre bare bruker damp og børster.

Forskjeller mellom støvsuging og Steam rengjøring

Støvsugere suge opp bare det øverste laget av skitt. De Rengjør ikke faktisk de dypere lag av teppet. Damprensere trenge fiber av et teppe, løsne skitt, og trekker det skitne vannet tilbake opp slik at du kan erstatte den. De la deg med et renere teppe enn tomrom.

Fordelene med Steam rengjøring

Fordi damprensere er så høy drevet, kan de holde deg fra å skrubbe for hånd for å fjerne flekker. De kan også redusere bruken av kjemikalier for rengjøring. Damprensere trenge ikke bare overflaten av teppet som vakuum rengjøringsmidler, men de kan dypt rent fiber av teppet også. Høye temperaturer drepe bakterier, mugg, mugg og støv mites. Damprensere sett ofte på som å være mer effektivt enn andre metoder for rensing.

Konvensjonelle Versus damp damp rengjører

Konvensjonelle og damp damprensere er to vanlige typer damprensere som fungerer litt annerledes. Konvensjonelle damp renere renser med damp og varmt vann. Dette kan føre til våtere teppe. Du må vente flere timer før teppet tørke. Vanlige rengjøringsmidler ofte bruker kjemikalier sammen med damp og oppvarmet vann. De fortsatt rense teppet. Damp damp rengjører ren tørr Steam ved en temperatur på 500 grader Fahrenheit. De leverer ofte steam på høyere trykk, rundt 60 psi. De la ikke tepper fuktig og krever ikke bruk av ekstra kjemikalier. Damp damp rengjører er vanligvis dyrere enn konvensjonelle damprensere.