Hvordan starte søt potet knoller

April 15

Hvordan starte søt potet knoller

Sweet poteter er en næringsrike grønnsaker som vokser i hver stat. Men i kaldere klima må du planlegge nøye som vokser denne varmen kjærlig anlegget. Varianter med en kortere vekstsesongen er nødvendig å gi dem tid til å vokse i mellom minusgrader. Holde plantene varm, fuktig og weed-gratis og du har en overflod avling i høst.

Instruksjoner

•Prepare jord i en varm, solrik beliggenhet ved arbeider i kompost eller godt råtnet gjødsel og fjerne alle rusk. Søtpoteter foretrekker lys, sandholdig jord, men vil vokse i noen jord så lenge det drenerer godt.

•Plant søtpotet slips bare etter alle sjanse for frost er borte. Dette varierer fra region til region, men de kan plantes samtidig som andre varme været kjærlig planter, for eksempel aubergine eller peppers. Plass papirlapper i rader som er 36 inches hverandre og fordele dem 12 inches fra hverandre. Begrave dem i bakken med en eller to blader over bakkenivå.

•Et papirlapper etter planting men ikke la dem få vannfylte. Vann dem gjennom hele vekstsesongen. Antallet kan variere klimaet, men det er bedre for dem å være litt tørr i motsetning til sopping våt, selv om du ikke ønsker dem tørke ut heller. Ikke vann tre til fire uker før innhøsting.

•Weed søtpotet ofte. De gjør ikke bra hvis ugress ta over hagen, så hold som Luke-fri som mulig.

•Harvest søtpotet like før temperaturen begynner å slippe. Høste dem før bakken temperaturen blir under 60 grader Fahrenheit. Ved denne temperaturen anlegget stopper voksing, og hvis det blir mye kaldere røttene vil bli skadet. Tillate dem å bo i bakken så lenge som mulig. Søtpoteter dobbel størrelse omtrent annenhver uke.