Hvordan starte Pool kjemikalier i nye vann

August 21

Hvordan starte Pool kjemikalier i nye vann

Før bassenget anses trygt for svømming, må du justere klor og pH nivåer for å hindre at bakterier og alger vokser i bassenget. Du bør aldri legge alle pool kjemikalier på dame dagen fordi det vil slå vannet skyet. Når du balansere bassenget, må du foreta små justeringer i å holde bassenget trygt, sprudlende og innbydende.

Instruksjoner

•Test nye vannet klor nivå med test kit. Følg bruksanvisningen som følger med kit for instruksjoner om hvordan du teste en prøve av vann.

•Legg klor sjokk behandling å øke te klor nivåer og drepe bakterier og uønskede mikrober. Les instruksjonene på emballasjen for riktig beløp til, basert på resultatene av testen og størrelsen på bassenget. Du kan også bruke blekemiddel som erstatning for sjokk behandling. Legge til ca 1 gallon med blekemiddel for hver 10.000 gallons av vann. Bassenget bør ha klor antall ca 1 å 3 deler per million (ppm), men du kan gå over dette siden du ikke vil få i bassenget for et par dager og noen av klor vil fordampe.

• Vent 24 timer etter sjokkerende bassenget og teste vannets pH-nivå. Les bruksanvisningen som følger med kit for informasjon om testing pH. De fleste vann vil være nær 7.0, som er nøytrale, men bassenget trenger litt alkaliske nivåer mellom 7.4 og 7,8.

•Legg natron å heve pH-nivået. Legge til 4 lbs. av natron for hver 10.000 gallons av vann hvis pH-nivået er under 7.2. Legg 2 lbs. Hvis pH-nivået er mellom 7.2 og 7.5. Hvis din bassenget pH-nivået er over 7,8, legge om lag 1 pund saltsyre i hver 10.000 gallons av vann. Hvis det er over 8.4, legge 2 lbs. av saltsyre i hver 10.000 gallons av vann.

• Vent 24 timer og teste din bassenget pH og klor nivåer igjen. Hvis begge er på optimalt nivå, er bassenget klar. Hvis ikke, gjør justeringer med passende kjemikalier og vente enda 24 timer. Når bassengvannet ditt er trygt for bruk, prøve det en gang i uken og justere kjemikaliene etter behov.