Hvordan starte planter Under fluorescerende lys

July 4

Hvordan starte planter Under fluorescerende lys

Starte frø innendørs er en effektiv måte å forlenge vekstsesongen. Når temperaturen utenfor er fortsatt for kaldt for hagearbeid, kan en ivrig Gartner starte planter innendørs under lysrør stedet. Lysrør er en kostnadseffektiv måte å gi rikelig lys og varme å nurture ørsmå frø i planter. Når været varmes tilstrekkelig, vil planter være klar til å vokse og trives raskt utendørs.

Instruksjoner

•Fyll frø-Start skuffen med potting jord til toppen.

•Kontroller spesifikke planting instruksjoner for frø å lære sine riktig planting dybde og avstand. Sår frø i frø-Start skuffen instruerte planting. Noen frø krever lys til å spire og andre frø krever ikke lys. Hvis frøene du plante trenger lys, plass dem på toppen av jord uten å dekke dem.

•Spray potting overflaten lett med vann for å fukte jorda. Holde jorda fuktig jevnt mens frøene spirer.

•Opprette området for frø-Start skuffen. Oppbevare seedlings på et sted der temperaturen er mellom 65 F og 70 F.The riktig høyde mellom lysrør og frø er ca 6 inches. Plass frø-Start skuffen under lysene. Slå på fluorescerende lys på umiddelbart hvis frøene krever lys å spire og holde lysene på 16 timer hver 24-timers periode. Hvis frøene ikke krever lys til å spire, ikke slå lysene på ennå.

•Vri lysene på når du ser frøene dukke. Hold lysrør på 16 timer hver dag.

•Fertilize frøplanter når de dukker opp fra potting jord. Bland gjødsel med vann på en fjerdedel av anbefalte styrken og hell gjødsel nøye rundt jorden. Gjødsle planter en gang per uke.

•Thin seedlings etter bestemte mellomrom behov når de er ca 2 inches høy trekke ved den svakeste seedlings opp fra jorden og forkaster dem.

•Løft høyden på fluorescerende lys kampen tiden som seedlings vokse til holde avstanden mellom toppen av seedlings og lyset på ca 6 inches hele.

•Transplant seedlings til større Potter når du ser det andre settet med blader vises (innen en måned av plante). Forberede personlige Potter ved å fylle potten med potting jord. Fjerne seedlings fra frø-Start brett og plasserer dem i egne potter. Holde lysstoffrør av to dager etter transplantasjonen for å lette seedlings gjennom transplantasjon sjokket og gjenoppta normale lysforhold rutinen.

•Prepare seedlings for utendørs planting når utenfor temperaturen holdes over 50 grader og seedlings er mer enn 4 til 6 inches i høyden. Herde seedlings av over en to-ukers periode, plassere dem ute på ettermiddagen skjermet og delvis skyggefulle og bringe dem tilbake innendørs to timer senere. Gradvis forlenge tiden de bruker utendørs og flytte dem til en mindre skjermet og solfylte plassering. På slutten av to uker er de klar til å transplantere utendørs.