Hvordan starte nektariner fra frø

January 22

Hvordan starte nektariner fra frø

Nektarin frø du plante vil ikke være identisk med frukt som du tok frø. I stedet vil det ha en kombinasjon av egenskaper fra to nektarin trær. Det er derfor kommersielle bøndene bruker podet varianter. Hvis du er eventyrlysten, men er dette et godt prosjekt for deg. Nektariner er fersken uten fuzz. De krever mye sol og varme til blomst og frukt. Frøet tar chilling før det spirer, så starte prosessen i januar.

Instruksjoner

•Fyll sand i en liten, plast beholder med lokk. Dribble vann over sanden før det er knapt fuktig og skyv nektarin frø i den før den er dekket med sand.

•Seal beholderen og legg den i kjøleskapet til tidlig April. Sjekk sanden innimellom for å sikre at den fortsatt fuktig.

•Opprett planting hull for nektarin treet. Det må være to ganger dybden av frø bredde. Plasser nektarin frø i hullet, dekke det med jord og haug 2 inches av sand på toppen av det. Vann til toppen 10 inches jord er fuktig. Nektarin frø vil spire våren.

•Lay et stykke maskinvare klut eller wire netting over plantet nektarin frø og presse alle ender i jord. Dette hindrer ekorn og andre dyr fra grave opp frø. Fjerne beskyttelsen så snart nektarin spirer.

Tips og advarsler

  • Lagre nektarin frø i en krukke med en stram tettsittende lokk til januar.