Hvordan starte en orm jordbruk virksomhet

March 27

Hvordan starte en orm jordbruk virksomhet

Ormen oppdrett kan være både givende og lønnsom virksomhet. Selv om mange mennesker holder en boks med ormer for kompost produksjon, er det fullt mulig å holde en orm gård for profitt.

Instruksjoner

Finne ut om det er et lokalt marked for ormer. Sjekk med agn, pet butikker og hjem og hage sentre. Disse virksomhetene alle selge ormer regelmessig, og kan være villig til å bruke deg som en leverandør. Start på kontraktene nå slik at når du har en tilførsel av klar til å selges, etterspørselen vil allerede være på plass.

•Opprette ormen farmen. Selv om du kan til slutt vil utvide, er det best å begynne i det små. Få en 2-fot 3-fots-boksen eller bin og bore et par hull i sidene for luftsirkulasjon. Fylle bin med 10 pounds av filler papir, og bland i hagen eller potting jord for å fylle bin. Denne blandingen bevarer fuktigheten og gir ormer de grus de trenger. Hell akkurat nok vann over bedding å fukte den og la den puste i 24 timer.

Kjøp to pounds av ormer fra et agn butikk eller orm forhandler. Vurdere snakker butikk eller forhandler om å bruke du leverandør når du har en konsistent og tilstrekkelig tilførsel. Mange agn vil vurdere å bruke deg som et sted for å vokse deres agn, siden de vil kunne kreve mer for større agn ormer. Spre ormer forsiktig over sengetøy du har forberedt og la dem hule i.

Sørg for at vilkårene for ormen farmen. Begrave kjøkken utklipp i jord minst en gang i uken, og holde jorda fuktig. Opprettholde en jevn temperatur på 70 til 80 grader F.

•Rengjør boksen og høste ormer annenhver måned. Sile ut ormer og dumpe jord som kompost i hagen din. Høste større ormer for salg, og tilbake små ormer i boksen nytt sengeutstyr å fortsette å vokse.

•Supplement salg til agn og pet butikker ved å sette løpesedler for agn forsyning på havna og i fiske forsyne butikkene. Vise annonser i aktuelle medier å annonsere at du har direkte-forsyning agn for salg.

Tips og advarsler

  • Ormer puste gjennom huden, men trenger fuktighet for å gjøre det, så sørg for at de alltid har fuktighet.
  • Ormer dør i minusgrader.