Hvordan starte en landskapet planter barnehage

October 19

Starte et landskap barnehage virksomhet er en fin måte å bruke gården plass eller oppnå dine drømmer om profitterer grønne tommelen. Et landskap anlegg barnehager kan spire fra bakgård eller jordbruksland; og kan gi deg en vellykket karriere selv. Du kan selv velge å arbeide fra bakgården og løpe landskapet barnehagen ut av hjemmet.

Instruksjoner

•Determine hvor du finner din landskapet anlegg barnehager. Hvis du eier en gård, kan du bruke ditt eget land eller investere i areal nærmere til hovedveien eller motorvei. Har jord testet hvis du ikke allerede vet om jord er frodig nok å støtte typer planter du vil inkludere i barnerommet landskap. Kontroller at landet du velger ikke er utsatt for oversvømmelser.

•Få en bedrift lån eller bruke dine egne penger til å investere i en virksomhet med lisens og kjøpe forsyninger må du forvandle en liggende barnehage tom stykke land. Planen og delen av områder for visse typer planter.

•Koble maskinen en vanning systemet på landskapet barnehager. Bruk rør, eller bare grave dreneringsgrøfter. Installere noen underjordiske rør for sprinkleranlegg på dette tidspunktet. Mens du graver, kan du også ønsker å grave et godt system og et grunnlag for et kontor, drivhus eller utstyr skur.

•BEGIN transplanting busker, trær og blomster du ønsker å vokse i barnerommet landskap og planter du vil tilby til kundene. Se etter gode kjøp når du kjøper dine egne planter, og bare kjøpe fra konkurrenter når det er nødvendig. Kan du plante landskapet planter et år eller to før du åpner barnerommet landskapet til kunder; Dette sikrer du nok planter å tilfredsstille kundenes behov og starte beskjære for neste år.

•Plasser planter som er klare for salg i potter med fersk potting jord. Nøye transplantasjon for å unngå skade anleggene rotsystem. Gjødsle planter og skille dem fra planter som ikke er modne nok å transplantasjon i kundens verksted eller hagen.

•Advertise åpning av barnerommet landskap av deler ut løpesedler, hengende tegn, ta ut radioen kunngjøringer og deler ut visittkort. Husk å annonsere din landskapet barnehage landskapsarkitekter og nye bedrifter.

•Ta et kurs i å eie en liten bedrift og en cash register, kvittering kopier og skikkelig dokumentasjon av utgifter. Holde postene for å hjelpe deg i filing avgifter på slutten av året.

Tips og advarsler

  • Vurdere å tilby landskapsarbeid tjenester, i tillegg til å tilby landskap planter. Ser for klienter der nye bedrifter og bygninger er under bygging.