Hvordan starte en hevet Garden

November 11

Hevet senger omgå problemer med dårlig jordsmonn eller utilstrekkelig drenering. For de med bevegelighetsproblemer som hindrer dem i å arbeide på en bakkenivå hage, tillate hevet senger gartneren arbeider med mindre. Et godt planlagt og installert hevet sengen vil vare mange år, og det kan bli re-plantet så ofte er nødvendig.

Instruksjoner

•Velg en nettsted for den hevet sengen og velge planter. Disse to trinnene gå hånd i hånd, fordi egenskapene til webområdet du vil påvirke hva vil vokse det. For eksempel sun-loving grønnsaker eller ornamentals vil ikke utføre i et område av tunge skyggen, og kan dø.

•Mark bakken og tiltenkte høyde på hevet sengen veggen på hver innsats før du setter dem i bakken å oppbevare en selv, measureable grade langs bakken. Merking gir deg en klarere idé om dimensjonene på hevet sengen for å beregne hvor mye kanter og fylle du trenger.

•Mark omkretsen for en rettkantede hage ved å sette innsats i hjørnene og knytte streng tett mellom innsatsen langs kantene. For buede senger, utforme tau eller slanger merke omkretsen.

•Installer Påkanting for hevet sengen. Bruke liggende tømmer, cinderblocks, murstein eller stein for rettkantede senger. Plast eller metall kanter, stein eller Forrigling utleggere arbeide for buede kanter senger. For senger som vil være 2 eller høyere, eller som har en sittende kant, installere en konkret bunntekst og bruk mørtel mellom enheter som utgjør veggene. Landskapet tømmer kan være sammen med armeringsstål i stedet for mørtel.

•Linje på innsiden av hevet sengen veggen med polyetylen å hindre landskapet tømmer vegger fra råtnende. Dette er ikke nødvendig for de fleste andre materialer.

Sette inn en vanning systemet hvis du ikke vil skal vanne for hånd eller ved hjelp av soaker slanger.

•Legg Haven jord. Jord skal endres og proporsjonert i henhold til kravene av planter kommer inn i hevet hagen. For dypere senger, vann i jord som du går for å hindre bosetting og luftlommer senere.

•Installer planter.

Tips og advarsler

  • Hvis du har flere områder av verftet å bygge et hevet sengen eller et område med en rekke egenskaper, kan du plante et utvalg eller velge et sted basert på hvilke planter du ønsker å vokse. Unngå bygge hevet senger i områder med sterk vind og deler av gården som holder overdreven vann under regnvær. Ikke bygge et hevet sengen rundt trær slik at du må begrave stammen i jord. Trærne vil drukne, bli utsatt for sykdom og sannsynlig dø. Hevet senger bygget mot hus må ha en ugjennomtrengelig deling mellom ytre veggen av huset og hagen om jord vil være høyere enn grunnlaget. Stabling mot ytre veggen av huset inviterer mold problemer mellom veggene, langsiktig vannskader og lekker problemer. Legge til kompost din hevet senger hver planting sesongen for å unngå tappe næringsstoffer i jordsmonnet.