Hvordan starte en Deer Farm

February 8

En hjort gård kan brukes for enten jakt eller å produsere hjort kjøtt restauranter og kjøpere av spesialitet kjøtt. Starte en hjort gård kan være en fin måte å lage en levende fra ditt land.

Instruksjoner

Kjøp et stort stykke land. En hjort gård kan ikke kjøres på en fem acre tomt. Du trenger minst 10 dekar å starte en liten hjort gård, men hvis du planlegger å leve på dette kall må minst 100 hektar stor eiendom. Dette landet må beskyttes riktig å holde reinen fra krysset over til offentlig eller privat land og for å forebygge spredningen av sykdommen. Riktig gjerde er likeledes behøvde å holde ut rovdyr og krypskyttere.

•Understand alle lover tilknyttet havbeite hjort. For eksempel har mange stater deer farm fekting lover som må følges. Andre lover som gjelder hjort farmen vil omhandle Human behandling og riktig omsorg for din dyr og renslighet og butchering områdene.

•Apply for alle lisensene og forsikringer du trenger å kjøre hjort farmen. Du må snakke med din lokale Institutt for fisk og vilt, å finne ut om din tilstand krever noen spesielle lisenser til gården dyr. Du må også snakke med din lokale lisensiering styret å bestemme hva business lisenser og forsikringsprodukter må du gjøre forretninger.

Finne en leverandør du første flokk med hjort. Etablerte hjort gårder skal være det beste alternativet for å finne hjort å rase. Det er en god idé å få hjort fra en rekke leverandører å øke genetisk mangfold av din flokk.

Kjøp leverer, definere Le og være klar til å traff bakken kjører innen din hjort kommer til hjort farmen.